Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det oundvikliga hatet




tillåter jag mig inte
att hata dig
kan jag ej heller älska
då måste jag gå




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 09:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hat och kärlek ligger nära ....det gäller bara att veta/känna vad som är vad!
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP