Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Händer, fingrar, kel och smek


Kärleksheta rader

Vill gärna visa

händers erotiska konst

Din kropp behandlas

XXX

En lustfylld resa

till syndens ljuva boning

Din kropp behagas

XXX

Heta läppars lek

bränner lidelsefullt

Din kropp utforskas

XXX

Händer och fingrar

mättar sin kärlekshunger

Din kropp avnjutes

XXX

Fantasin upphör

Verkligheten tar över

Din kropp uppleves







Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-05-21 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye