Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjuret

 

Alla stänger
ögats gränder
Alla blänger
och tar upp stänger

Viftar sedan ilsket
med den egna sanningen
I tecknet
för det egna kapitalets näring

Undantagen
kan du generalisera bort
Liemannen hörsammar glatt den egoistiska sanningen
och kommer fort

Förhoppningsvis är du tillräckligt rik
så du har råd att slå in en spik i baken
Utan att få maten förgiftade med skit
och slippa bita dig själv i svansen

Kanske överlever du
men hur mår du
När du leker emu
och stödjer dödssynderna sju




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-29 13:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-03-29

    ej medlem längre
Ingen borde må bra om man är orsak till andras olycka och undergång! Vissa personer är så indoktrinerade att de styrs som robotar, osjäliga, och med en dödad rättskänsla.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP