Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte vara dum om man är snäll

 

Förbud mot vissa ord
vore kloka mord
Det vore för verkligheten
rena rama barmhärtigheten

Ordet dum-snäll
borde inte existera som gnäll
Däremot borde man ge en smäll
till alla dum-utnyttjare med en djävulsk själ




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 14:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-03-29

    ej medlem längre
Det borde vara mer än en smäll för "dum-utnyttjare" som ju är parasiter! Hårda straff som känns ordentligt!
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP