Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Canto nr 5.


Canto av Petra Coninck




ragnarök
från dykande drakar
till blippande paddor

bedja och ta stöd där det finns
någonting kan det hjälpa

slitna i hår
grottans gud
knölpåks argument
i de mångtusen åren av orätt

när hon ska göra upp
eld i mörkret omkring sig
tar hon veden från sitt
bröst som inte
förkolnat






Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-03-29 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm