Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


The Lady in Red

Det här är sagan om Tant äldre som ut till stadens krogar går. Då möts hon av hårda ord, kränkningar och unga tjejer som slår. Jag har en trevlig kväll uti dans och konversation. Sitter med ryggen emot, och får höra stavelser i negativ explosion. Unga tjejer som Tant äldre ej känner. De stör sig på mig, och ilskan den inom dem bränner. Milleniumbarn och 80-talistfödd ungdom har inte mycket vett och sans. De är i total avsaknad av spärrar inom, när aggressioner och ilska far ut i sin okontrollerade temperamentsdans.

För dessa spelar det oftast ingen roll vem än som stör deras atmosfär. Det kan räcka med att man råka titta åt deras håll, gick förbi eller att de i svartsjukt raseri inbillar sig att man i deras kille är kär. Knock, knock och en upper cut är deras tilltag som reaktion. Att riva sönder klädsel och att verbalisera hatord är deras form av att bemöta konflikter i interaktion.

Fasiken, min kväll var trevlig och rolig, jag satt och språka med en man. Från ingenstans bakom ryggen satt jäntan med sin riktade ilska, och mot mig i hat brann. Hon reste sig upp och flög på mig, drog sönder min snygga röda dress. Jag blev nästan naket avklädd offentligt, pga av denna unga flickas inre mess. Vad gör man i en sådan situation, om man heter som jag. Hur mycket ska jag tåla av dessa okända antagonisters hårda ord och slag.

Jag tänker på nödvärnsrätt och att försvara mig från deras attack. Men de är alltid minst två eller flera som vittnar emot mig, och mot detta blir jag så jävla lack. Att begå mened är vardag för unga, givetvis ställer man upp för en kamrat. De håller varandra om ryggen, och utan samvete kör de sin version av lögnaktigt prat. Där står sedan Tant äldre, blodigt slagen gul och blå. Av erfarenhet vet jag att en anmälan till snuten är olönsam, för det är ord mot ord med falska vittnen, och ingen tror på min version då.

LÄS ÄVEN: Den Röda Mantelns Dans https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1975768

 LÄS ÄVEN: Jag Får Inte Vara Glad i Dansen https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1975783

 

 
Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-30 00:04Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi i Poetry Slam-stil, passa på och gör succé på nästa Poetry Slam.
Segern väntar på Dig.
2017-03-31

  Gunnar Hilén VIP
Fy fan såna små svinapor !
2017-03-31

    ej medlem längre
Ibland är lögner och förtal oändligt mycket värre att råka ut för än en ärligt utdelad högerkrok....

Själv råkat ut för att känna mig rättslös på liknande vis...3 mot 1...utkastad av ordningsvakt...som visade sig vara de tre musketörernas kamrat...mitt brott...att bjuda upp en tjej...som uppenbarligen var av stort intresse...hon sa ja...och blev bestört över att jag blev utkastad...men vad hjälpte det en gång för länge sedan i huvudstaden :P
2017-03-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag undrar om restaurangerna i Stockholm har inte det system med inträde som klubbmedlem, i andra länder fins det klubb medlem system då kommer inte in äldre damer eller någon med avikelser som vill raga någons någon. . Men på disko då kan komma in hur som helst i Sverige? Innan jag började skriva dagligen hade på Stureplan klubbmedlem för alla restauranger och nöje evenemang, det skulle vara intressant få veta hur är i Sverige med den saken just nu.
Personligen jag undviker sådana platser, nu mera när såg i Teneriffa hur låg död svenska flicka som vile komma in på en vanlig ”taverna bodega” och polisen bara körde förbi, Det är Sveriges problem!

Glad Påsk i förväg.

2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale VIP