Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn för sandkorn min kärlek för dig oändlig

Och all den här smutsen

ska jag härbärgera

Den ska rymmas inom mig

 

Jag går tusen mil

och springer tusen till

Jag står i den torraste av öknar

 

Där gräver jag

efter sanningen

som stilla uppenbarar sig

 

så tvättar jag mig i den klaraste av källor

Den som smakar varken sött eller salt

men som innehåller allt

 

Det enda vi behöver

för att kunna försonas

Insiktens klara droppar


Väter våra läppar

Rinner ner i tvivlande strupar

Renar oss

 

Fyller oss

försonar oss

tills sist förlåter vi

 

för kärleken till vår nästa

och behovet

av att vara älskad

 

är det som överskuggar

och trots att vi vände bort

så kom vi åter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-30 00:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP