Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar jag kunde nöja mej

Jag som är så ärlig
är inte så ärlig alls
när jag inte vågar
ställa frågor
och inte vågar
höra dina svar

Med ena foten över stupet
konstant
räcker det med din tystnad
en liten stund
för att jag ska trilla över

Tystnad är det mest smärtsamma
jag vet
men det tror jag
att du vet

Jag älskar att vara din
ägodel
men jag vill också vara din
ögonsten

och jag vill
att jag
ska vara nog
för dej

Vill vara älskad av
(min) Herre

För jag är frälst





Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-30 23:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
naturligtvis skall du vara nog för honom, och naturligtvis bör du ej nöja dig, utan önska mer:)

gott där
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff