Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö – laglös stad

Typ ett mord om dagen
Det är mycket med svenska mått sett
Så inte skulle jag vilja bo där idag
Tror inte att jag skulle kunna trivas där eller kunna
känna mig så speciellt glad
Jag undrar hur Malmö borna själva mår där med allt våld
omkring sig
För dom får väl ändå hålla med om att de här skjutningarna
runtom i staden inte är så speciellt bra
För ryktet, menar jag
Malmö – laglös stad
Nästan alla går väl omkring med ett litet vapen i fickan
kan jag tänka mig
Inte för att slå ner någon utan för att kunna försvara sig
För folk är nog lite rädda att gå ut om kvällarna
Känner sig osäkra
Så vart är världen på väg någonstans egentligen
Det vet bara ni…

Ken Cassel
31/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-31 09:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man känner att det laglösa kommer allt närmare...det är skrämmande tycker jag...
2017-03-31

    ej medlem längre
Det blir bara värre, tur att man slipper bo där. Ingen kan må bra av att ha det så.
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel