Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28/3


Tillbaka på noll

 

 

 

vårsolen smälter snön utanför mina fönster
fågelsång och kvitter
om ett år från idag
fyller jag trettio
undrar om det är lika tyst då

29 jordsnurr
men har inget att bevisa för det
allt jag hade börjat bygga upp
sten för sten
alla pussel som jag lagt
drömmar, mål och relationer
föll isär och gick upp i rök

livet hände
ibland är det orättvist och utom ens kontroll
men så är det för alla ibland
jag misslyckades med allt

inga sms eller telefonsamtal
det är min födelsedag
den är likadan som för 29 år sedan
jag är tillbaka på noll

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 857 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP