Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Canto nr 6.


Canto av Krista Mihalyfi


äpplen päpplen
änning och paj

grädda mig från denna världen

himlen smälter
i pennan jag har

och om mig har jag ingen susning

orden är kläder
och dikten tom

klä mig i varsamma händer

vän!
där i solen!

din kyss är piska, skräckslagen, ensam och öm




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-31 22:19



Bookmark and Share


  objekt3
en poet för att beskriva en annan poets poesi ;)

är du säker på att du inte vet?
iaf flakpost var fint din dikt helium ska jag sno och läsa upp och skryta med att jag känner författaren av jag hör den ibland och jag har läst den flera gånger

jag har varit dålig på att vara utåt jag har behövt så mkt inåt själv det har varit medvetet men skriv så ska jag kritisera dig tills du skiner och då menar jag inte med hårda ord haha

tänk att kunna göra en annan människa glad och berörd blott med sina ord
en sådan gåva ^^

http://beltros.blogspot.se/2015/03/tva-ord.html
<-- isabelle allende novell

2017-04-03

  objekt3
För fin
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm