Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVE POESIN!

Poesin

tar vid

när logiken

inte räcker

 

Logik

är regler 

som bara kan bura in

småbitar av poesi




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-02 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner