Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koloss

Minns fortfarande
Jag knuffade omkull min bror i skidspåret

Minns fortfarande
Jag skulle alltid minnas det




Fri vers av DavidM VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-02 11:06



Bookmark and Share


  Ric
En del saker fastnar för evigt, och du väcker min nyfikenhet här. Bra!
2017-04-03

    ej medlem längre
ahh, en verkligt tonsäger, eftertänksam, känslig tvåversing, som jag tar till mig utan prut. alla ord, rader, allt sitter där som färgerna i en fin akvarell... och slutet:

"Jag skulle alltid minnas det!"

som jag tycker så fint, poetiskt, avrundar denna hågkomst! tack.
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP