Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nästan slutat skriva - men har oerhört mycket material liggandes. Gick skrivarlinje på Sörängen 2006. All tid är evig har jag lär mig - åtminstone i vissa tillstånd.


Detta är en gammal text -

Ur en tidlös historia

Jag ser ökenblommor stiga upp ur jorden. Kaktusar i dalen bland nedsågad urskog i Norden. Jag går i dalen bland höga drömmar.
En gång var den här marken klädd med lövskog. Det var djupa sjöar med blanka ytor mellan urträden.
Den tidlösa tiden tog den, gjorde den till en marknadsresurs och mutade in den. Havet blev utfiskat och träden dog. Fjärilarna försvann spårlöst i natten.
Jag såg min ”syster” sitta vid viken. Svart som en stulen jungfru och änglalik. Där nere slog dyningarna ut, svarta och vita pärlor dansade på vågor ingen längre känner.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl.m - Resigenten
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-02 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl.m - Resigenten