Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några funderingar innan jag överger datorn.


Rätt i rutan ...

Skriver rätt i rutan. Ord som timmer på varandra. Jag har undrat när det tagit slut. Kärlek i midvintertid, eld och rök. Dimma över fälten. Det är med minnen som med sorg. Kanske glömskan skulle gjort gott, och tron på något nytt. En bro över den mäktiga floden. Hugnad i hjärtat och ögon som blänker. Jag har sörjt för vännerna jag aldrig ser mer. Sörjt för den brutna kontakten. I kontaktlösheten bor en spricka. Ett gap mellan vad vi förlorat och vad vi saknar. Vad vi längtar efter och vad vi behöver. Mina vänner - tagen er tillvara från det myckna bokskrivandet.




Prosa av Carl.m - Resigenten
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-12-11 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl.m - Resigenten