Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vackra hustru Ulrika


I öster

när jag gjort klart himlen i öster
och satt stjärnorna att sjunga
med kristallklara gudaröster
till lov för kärlekens evigt unga
låter känslan stå oss bi
och vilar vid sidan om förfallet
det oss som nu är vi
två trötta hästar ledda till stallet
i en själ som rymmer mig
men med plats för flera
inhyser jag nu dig
en stjärnklar himmel att dekorera




Bunden vers (Rim) av Fredrik Westin
Läst 1547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-02 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert.
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin