Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 2004 Publicerad här tidigare i augusti 2005


Illusion eller verklighet?

Min tilltro
till livet
har nog fått sig en törn

Slickar uppgivet
de sår som alltmer
och alltjämt
rundat av mina hörn

... var gång jag ställt
mitt fönster på glänt ...

Allt för att tro på
att den vind
som smekt min kind
varit kyssen du sänt

Undrar stillsamt inom mig
om jag ännu
ens har träffat dig

Dig jag så ömt och kärleksfullt
ägnar så oändligt många
innerligt kärleksfulla
tankar och ord

Vet bara att jag älskar dig!

... men ännu inte om
du blott är en illusion ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-02 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En illusion är någon som aldrig sig visar
aldrig lyfter en hand till hjälp
är bara till stjälp
en illusion är den som aldrig dig prisar
en illusion är den som flyr när åskan
den dig slår
En illusion är den som bryr sig
och åker hur många mil
som helst för att hitta dig
letar över berg och dal
skulle du ligga där i dödsskuggans dal
så skulle illusionen ligga där och sörja
dig till livets slut
Det är illusionens val


2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP