Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårälskad



Jag önskar så i natt
Att jag hade någon
Vid min sida

Någon som vågar
Se mina sår
Som pussar min panna
Torkar alla tysta tårar
Och älskar mej så där
Innerligt

Dom tysta tårarna
Gör extra ont

Vill så gärna vara
Lycklig

Borde

I natt önskar jag mej
Någon som inte
Behöver mej
Undergiven

Utan tillgiven

Men jag vet
Jag är så jävla

Svårälskad





Fri vers av MissFluff
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-03 02:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt att läsa..men starkt!
2019-01-16

  Ett rött troll
Igenkännings faktorn på den här är väldigt stor.
2019-01-12

    ej medlem längre
Varje ord, varje tanke i din text lyser och vädjar om det viktigaste - närhet. Den kommer, bara öppna din famn!
2018-12-19

  Gunnar Hilén VIP
kanske innebörden av föregående dikt berättar något viktigt...det ÄR svårt att älska självhatare.
2017-04-06

  Ric
Jag tror mig veta en jävla massa om att vara svårälskad, men har också landat fint i detta med åren. Det gör mig faktiskt inte så mycket alls längre. Jag är jag.
2017-04-03

  objekt3
Vi kan mest känna kärlek som finns i vår egen kropp men när cirkeln sluts blir det exponentiellt större

Iaf tror jag problemet ligger där och inte hos dig.
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff