Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inblick hur mitt agerande yttrade sig i kärleksrelationer till män innan jag genomgick terapi


Dilemma


Jag känner rädsla
att inte bli älskad
du känner rädsla
att bli uppslukad

av min kärlek

kärleken förgör åt båda hållen
när den saknar förhållningssätt
den dödar känslan
förpestar ruset

blir ett gift

beroendet skapar ett omättligt sug
att stilla sin saknad
efter trygghet
en undernärd längtan till närhet

det tar musten av bägge parterna

förhållandet står på sin spets
där båda stannar på sin kant
avvaktande gäckar sårbarheten
känslor tvekar kvävande

övervinner kärleken allt





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-03-11 11:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra beskrivning av detta dilemma...
2018-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om kärlskens olika ansikte!
2018-03-12

  Quasimodo
Ger ett bra uttryck för rädslan att bli älskad och inte älskad, att veta och förstå vad kärleken är och hur den är!
2018-03-11

  morgonstjärna VIP
men måste göra ett tillägg:
då hjärtat är upptaget kan det inte älska någon annan än den hjärtat valt. rädsla för inte bli älskad? först måste vi älska oss själva för kunna ge kärlek.
allt annat är spekulationer.
vänligen

2018-03-11

  morgonstjärna VIP
kalopps? hjärta hjärna :)
2018-03-11

  ULJO
Svårt när inte kärleken är överens.
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP