Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol nedgången

Han höll om mig medan vi tittade på solens nedgång
Vi märkte hur fåglarna flyger och kvittrar glada
Jag ville nästan smälta i dig när du kysste mig då och då
Kärlekens värme tog över när solen började gå ner
Jag ville sitta där länge med dig och njuta av din närhet och värme
Jag kände att jag ägde hela världen när jag doftade på din kind
Och du viskade jag älskar dig
Våra steg tog oss till avskedsplatsen igen
Men innan dess gav du mig en skön härlig värme
Genom flera djupa kärleksfulla kyssar
En värme som räcker till att värma min själ
Tills vi träffas igen











Fri vers av Blomma 68
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-03 21:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
VACKERT VACKERT (Hittade inget bättre ord att beskriva känslor minnen som väcker) !!!!

BRA skrivet -
2017-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Varmt och fint och alldeles underbart!
2017-04-04

  Blått Norrsken VIP
Vilken fin beskrivning av er kärleksresa.
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68