Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker om när du kallar mig för pappa

Älskar dig, min dotter
Du är mitt allt
Blir därför så himla otroligt glad då du tycker om
när jag för dig håller på och rappa en massa
sköna texter om livet som vi lever här
Ja, som om jag vore självaste gud himself
Frank Zappa
Och då någon klankar på mina texter försvarar du
alltid mig då du säger till mig
Farsan
Bry dig inte om de där
För de kan ändå ingenting fatta
Kan inte tänka själva
Så fortsätt du att rappa pappa då vi bara står här
och vägrar att shjappa
Vi håller våran grund
För här på gatan är det du som är en kung
Glöm inte det
Så fortsätt farsan och sjung…

Jag tycker om när du kallar mig för pappa!

Ken Cassel
4/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-04 05:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att ha en bra relation med sina föräldrar...
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel