Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palme. Filmen



han var helt färgblind
han var mycket
av allt
för mycket av allt
såna
får inte finnas
i vårt konforma penningsamhälle
som inte vet nåt
om varför
man måste kriga




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-04 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP