Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger dig mitt helvete.

Nånstans där bak i huvudet har det varit nått som skavt.
Nått mörkt, en brännande känsla.
Med en kraft och självkänsla har jag lyckats tämja den vidrighet som ibland lyckats svärta ner mitt leverne.
Nu kan jag med stolthet säga.
Dra åt helvete!!
Du känner nog själv hur hettan brinner i ryggen på dig.
För jag har gett dig mitt helvete.

Och jag ler, för du är där du hör hemma.

Puss

 




Fri vers av Angel of love
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-05 11:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Efter viss bearbetning trillar polletten ner - bra skildrat!
2017-04-20

    ej medlem längre
Underbart och starkt! :)
2017-04-18

  Lars Hedlin
Riktigt stark och full av liv och känsla! Kram
2017-04-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Den dagen var/är en stor befrielse för dig! Och jag ler för där hör du hemma.....vilken revansch!!!!!
2017-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord, men med en känsla av seger...
2017-04-07

  erkki
Skoj! Den här kan man fantisera vilt omkring. Sadomasochism? ;)
2017-04-06

  EmiliaPoet VIP
Rakt på. Bra!
Bär liknande eld inom mig.
/E

2017-04-05

  Blått Norrsken VIP
Starkt att våga släppa ut sin vrede mot någon som orsakat den . Bra skrivet!!!
2017-04-05

  Maria Sundelin VIP
Ibland behöver man ryta ifrån
Kramar
2017-04-05

  ULJO
Det var ord och inga visor. Riktade till någon som förtjänar det, antar jag.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love