Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar om vad som blir


Så måste det bara vara

Fast
Det vänder väl?
Det måste det.
Det blir väl
Bättre
Snart
Så måste det bara vara.
Det ljusnar väl?
Och allting lättar.
Dimman skingras
Mörkret ljusnar
Ögon glittrar
Tyngden släpper
Livet leker
Så blir det väl?
Tillslut.




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-05 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén