Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Viska vackra
Värmande ord
I mitt öra
Smörj min värld
Med din
Existens
Håll mig hårt
Om natten
Min kära
Snart
Kommer morgonen
Igen




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-28 09:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar i sin djupa börd samt önskan.
2021-10-05

  Stay Golden
Lovely, really makes one wish there were someone.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén