Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

En klump
I min
Mage
Brinnande klot
Inuti mig
Ett sus
I öronen
Vinande vind
Mot trumhinna
Någonting
Vill komma ut
Ur mig
Bort
Från mig
Någonting
Vill sväva ut
Lyfta från
Marken
Någonting
Säger mig
Det




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-08-29 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén