Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hösten

När hösten
Kommer
Finns jag
Plötsligt
Där
När vinden
Sveper
Över vida vidder
När regnet
Piskar
Din röda regnrock
När mörkret
Faller
Så snabbt svart
Finns jag
Där
Igen




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-28 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén