Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Så jag låter dig
Ta mig
Med storm
Välta mig
Så som kastvindar gör
Allt för att känna
Så mycket det går att känna
Innan jag dör




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-01 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén