Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gröna löven

Varje dag tänkte jag
så vackert det är
jag måste fotografera de gröna löven
de som formar en magisk tunnel över vägen
varje dag körde jag snabbt förbi
utan att stanna upp
egentligen
så idag
när jag kom till den magiska tunneln
var den borta
löven har blivit bruna och trillat av
kvar finns ingen magisk tunnel av gröna löv
borta är det förtrollande lövverket
jag lät det rinna ur mina finger
jag vet inte om jag nånsin
kan förlåta mig själv
för det




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-28 21:03



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
i minnet lever bilden kvar för evigt!
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén