Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungan

Brännhet tunga
Mot brännhet
Hud
Söker varje
Mörka vrå
Undersöker
Känner
Smakar
Leker över
Öppen yta

Din tunga
Är ett fartyg
Seglar över
Kroppens hav
Din tunga
Är ett flygplan
Slickar kroppens
Himlavalv
Din tunga
Är en ångvält
Eller
En smekande vind
Sätter kroppen min
I och ur balans




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-28 09:14



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hot!
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén