Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsett

Vaggad till ro av mannen med falsett
där bakom ytor till synes glasklara,
nu överväger ynglingen reträtt
ty vaggan liknar alltmer en hängsnara.




Bunden vers (Rim) av Niklas Eriksson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-05 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson