Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet fångat ögonblick som finns kvar i minnet även om det blott bara var ett ögonblick ej ämnat för att stanna kvar ... publicerad här tidigare i juli 2005


En annan färdriktning

Du frågade mig
någonting
Några få ord

Hörde ordet tändare ...

Din röst landade
mjukt i hela mig
och för ett ögonblicks
evighets sekund
Ville jag bara få
känna dig
nära mig ...

Önskar innerligt att
du frågar mig om något mer ...

Vill ha dig
få känna
och
lära känna dig
Vill se hela dig ...

Nu är ögonblicket åter förbi
Du har gått din väg ...

- Vilken dock ej
är i samma färdriktning som min ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-06 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP