Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggspel

jag knäar under tyngden av andra människors vansinne
känner oron komma krypande
av ett skuggspel i fullt dagsljus
jag känner mig som en stridsvagn i en vapenvila
helt utan förmåga att göra någon skillnad




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-07 21:50



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Ja, visst är det frustrerande?
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin