Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra som blockerat mig



alla är religiösa
eller har allvarliga diagnoser

alla påstår sig kämpa för den lilla människan

den svaga och sjuka och "hjälplösa"
och kvinnan som föraktas

de läser mig
men jag får inte läsa dem

terrorn
finns lite här och där
i vårt lilla fantastiska land

jag tänker
"far åt helvete"
men jag skriver inte
det jag skulle vilja




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-07 22:42



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Blockera från sanningen om sig själv, det kan man inte
2017-04-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Samma här, men jag skrattatar nu blir bara glad!
2017-04-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Fyra bara !? Ju fler som blockar desto större bevis på en texts genomslagskraft.
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP