Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två distanserade anknytningsprofiler


"Jag har förstått att jag börjar fatta tycke för dig nu"

"Det är ömsesidigt"

"Så vi kommer inte ses på ett tag nu?"

"Nej, precis, det är väl inte mer än rätt"


Det skakas händer.


"Hej då, då"

"Trevlig helg"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Avtuggad
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-08 15:39



Bookmark and Share


  henke_r
Älskar berättelsen som du skapar mellan raderna. Detta är poesi helt i min smak!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad