Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obundet

Vill brinna lika fritt
som lågan bredvid

morgondagen

vill vara det kaklet
reflekterar

Snartar till gummibandet på rutin
if you know what i mean

Fenomenet av dig blev mitt mönster.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-09 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad