Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mål



Hon sover alltid med täcket över huvudet,
som att det skulle beskydda henne från livet.

Vita, fluffiga tofflor från ullared.


Enbart hon får sova i soffan,

för hon är på flykt.

Utan mål. Den som inte har ett mål. Badar i sin egen skit.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-14 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad