Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖoB

Capri sonne-xl-svennen
extra pris på ÖoB

Kom bror, du ska få se
din syster sned

Ullared
på din bakgård ingen
hoverboard
ljugit för alla öppnar
gamla sår.


Du skrev


"jag vet att du inte är
galen"


Kära bror fattigdom
det handlar om barnen.

Ingen klassresa, inga
skidor, första fyllan Åre,
ingen Axe i gympasalen.

Näh.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-25 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad