Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jag, jag förlorade.



Att gå under jorden.

I sitt eget avskum.

Jag ligger på avdelningen för borttappat gods,

och jag vet inte om någon kommer och hämtar mig.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-25 22:05



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Så kan det kännas.. Tycker jag, med !
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad