Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad nu detta


Där är skärbrädan där du,
hackar rödlök till frukost.

Kind mot kind, som två lejon,
håret luktar stolsdyna,
så okonstruerad,
shit,

du vackraste pojke i stan.


Gula, otvättade lakan.

Lyssnar till fåglarna utanför, för

vi behöver inte kasta ord på varandra nu.


Och jag hade glömt hur det känns,





när någon ser en.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-04 09:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den här har sting. Du var ung men Djävulen så djärv. Älskar bilden av lejonen
2023-05-18

  henke_r
Snyggt!
2017-04-04

  Ric
Förälskelse och vårkant, ojoj :)
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad