Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Libido

Så länge man lever

så måste man

oavsett hälsoläge

försöka leva sitt liv

så pass intressant

man har fått det

att vara




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 1073 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-08 20:24



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Så sant som det är skrivet!
2018-06-17

  Ingrid Trolle
Så sant!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP