Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett litet äventyr

För som vanligt sitter stjärnriddaren i sin magiska raket
gjord av antimateria
Det starkaste materialet i universum
såvitt jag vet
Och nu är han på väg med sin övertygelse om att hans
raket klarar av ett svart hål
Att flyga igenom ett svart hål
Men för att klara det så måste han flyga snabbare
än ljusets hastighet då tiden flyr
Så han trycker på gasen så mycket det går
Säger till sin raket
Svik mig inte nu , älsklingen min
Ge det svarta hålet allt vad du tål

Det börjar först att skaka och sen vibrera för att till slut
plana ut
Lika fort som resan hade börjat var den nu slut
Stjärnriddaren lyckades komma igenom det svarta hålet
till en annan galax och dimension
För nu var ljuset åter tillbaka utanför farkosten
Sådär hade han tur
Så nu när han landar på en ny planet med sin raket
så tycker han att det är något att fira
Så han öppnar en flaska champagne av den finaste
sorten och skriker glatt ett hurra rop
Skål!!!

Ännu ett litet äventyr!

Ken Cassel
10/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-10 08:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var väldigt vad du är äventyrlig av dig...men det är roligt att fantisera ibland...
2017-04-10

  objekt3
Teleportera elektroner in i svarta hål

kan de teleportera, finns det flera ...
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel