Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talas om...

Ja det sägs ofta ju...
Ett äpple om da´n...
Och minst ett skratt
ja ett leende om da´n...

Men i det som blivit gjort
där letas fort och så stort fram
OM det finns nå´t fel...

Men det finns ett annat sätt...

Plussa på med stort beröm först
av ALLT annat som har
blivit rätt med en ros...

Så minst en så´n ros om da´n
det borde väl också ges...

Så en STOR ROS till er
som skriver här och ser
vilken skillnad pluslyft
i kritik ger...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-10 09:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Pluslyft låter bra tycker jag...mer av den varan...:-))
2017-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en ros på en solstråle.
2017-04-10

  lodjuret/seglare VIP
Jo, det är ju redan knasigt här i världen, med knäppa proportioner. Själv tänker jag inte ens fira påsk, jul eller något annat än möjligen födelsedagar... Skapande daglig verksamhet, det är väl det mesta?
2017-04-10

  Öknens Ros VIP
det lilla kan göra stor skillnad! :)
2017-04-10

  ULJO
Ett äpple om dagen och många kilo kärlek. Är gott för själen. Fint skrivet
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt