Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 september 2002 kändes det precis så här ... Men för stunden ekar tystnaden i tomheten och det enda som hörs är en tårs stilla flykt nedför min kind ... - nu är det 11 år sedan den publicerades här 2005


Du

Du -
- berör mig
här och nu ...

Du -
Ser mig
som ingen
sett mig
förut ...

Du
För mig
dit jag ej
varit förut ...

Du
ber mig
öppna mig
som jag aldrig
tidigare gjort ...

Du
ger mig
möjligheter
jag inte trodde fanns

Du
får mig
att inse
livets mening

- Vår chans ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-10 19:14



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Kom också precis på en mening.
2017-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen som berör...
2017-04-10

    ej medlem längre
Underbar text
livets mening
ger oss alla en chans


2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP