Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av, dvs 2 verser och 2 refränger, av en låt jag skrivit. Kanske kunde vara intressant? att läsa lite av min musik...kanske?


Minnen är det du lämnade mig

Säg, har du inte hört, att livet kan va svårt
Säg, har du inte hört, att kärlek är likaså

För själar, ja dem visar varann, gåtor i livets vrå
och ingenting kan vara starkare än oss två, än oss två

Minnen, ja dem skapade vi, vi målade varann
så varför byggde du, ett slott i sorgens land

Alltid kommer vi att minnas oss
Tiden den står som still, när under tvättas bort
Nuet det är kvar men tiden har oss glömt
Du, känslan, den var rätt! Men livet har vi glömt!

Säg, har du inte kännt, saknaden av mig
tänker du aldrig på de saker jag inte har glömt

Hjärtat, en bruten fågel, flyger ingenstans
ingenstans, är det du lämnat, ändå ville du ha en andra chans

Ensamheten står vid sin dörr, hälsar oss båda två
Du ringde, skickade brev, men ändå ja ändå ville du gå

Alltid kommer vi att minnas oss
Tiden den står som still, när under tvättas bort
Nuet det är kvar men tiden har oss glömt
Du, känslan, den var rätt! Men livet har vi glömt!




Fri vers av Fredrik78
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-05-22 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78