Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typ kritik?


Tsaren

Nog är det skillnad på att lyssna och att höra
Nog är det skillnad på att titta och att se
Liksom det är skillnad på att vara vid liv och att leva
Att ta tillvara på värmen är något vi alla bör låta ske

Om du enbart tittar, utan att se, med ditt öga
Om du enbart lyssnar, utan att höra, med ditt öra
Om du spenderar all din tid utan att leva
Vad har du då i levat att göra?

Så nu när solen väl stannar kvar
Nu bör du dela med dig av allt du har
Ty enbart då kan du se, höra och leva som en Tsar




Bunden vers av The stuttering poet
Läst 184 gånger
Publicerad 2017-04-10 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet