Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsarkivet.


Vår

Regn smälte igår

den sista sandgula snön

såg staren idag

 




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-11 16:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tre bilder
träffande målade.
2017-04-21

  Minkki VIP
vilken härlig formuleringskonst! -
vem såg vem? :) :) :) :) :)
2017-04-17

  lodjuret/seglare VIP
Fina bilder dessa sagolika planscher. 'Lattjo stare' torde dock vara ett uttryck av mer personlig art som dock lyfter fint. Om än inte precis 'gifter sig'.
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku om vårglädje!
2017-04-12

  Daniel_78 VIP
vacket fångat ögonblick, du plockar bra upp färgen på snön till just denna bild
2017-04-11

  walborg
En grann elegant fågel värd en dikt
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick