Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är vad jag kallar för kärlek!

När morfar var ung så var han ute på landet i dalarna
och cyklade med en god vän när de plötsligt fick syn
på två unga flickor som gick längs landsvägen
Två söta flickor som min morfar och kompis klantigt nog
råkade preja ner i diket
Medvetet
Det var så min morfar träffade på min mormor
Sedan den dagen var de oskiljaktiga
Så när morfar sen tragiskt gick bort endast femtionio år
gammal när han satt på muggen och klämde och fick en
blodpropp i hjärnan
så tittade mormor sen aldrig mer åt en annan man
Mormor blev åttiofyra år gammal innan hon sorgligt nog
gick bort från oss
De fick en dotter tillsammans
Min mamma
Men det är vad jag kallar för kärlek…

Ken Cassel
12/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-12 22:16



Bookmark and Share


    Lolita95
Älskar kärleken , verkligen fin berättelse:)
2017-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken kan slå till när man minst anar det...fin liten historia...
2017-04-17

    ej medlem längre
Ja, detta var kärlek i sin vackraste form.
2017-04-13

  objekt3
En busschaufförinna ringer in till radio för att berätta hur hon och hennes make träffades

hon touchade hans buss med sin
hon hade spanat och tog chansen vid låg hastighet att köra in i honom
2017-04-12

    ej medlem längre
Vilken fin historia om din mormor och morfar! Det var äkta kärlek!
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel