Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu susar det i säven och ugglar i mossen

För har ni sett
Ett stort vildsvin mitt inne i stan mitt i natten
I den så stora parken
Ett som med sitt stora tryne nu håller på och bökar
och stökar i jorden
Grymtar
Och vad stort det är sen
Måste nog väga närmare hundra kilo
Det är nästan så att man blir lite rädd
Bäst att man håller sig lite i skymundan så att man inte
blir sedd
Eller att den får lukt på en
För om den plötsligt får för sig att attackera en
så gäller det ju att man är beredd, så att man inte blir svedd
Stångad eller biten
Eller nertrampad i skiten
För det vill man ju inte...

Nu susar det i säven och ugglar i mossen!

Ken Cassel
13/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-13 05:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
De finns runtomkring där jag bor också...man ser spåren överallt...
2017-04-17

    ej medlem längre
Det kanske inte vore så dumt att ha en flock gåendes på gatorna om natten så skulle nog brottsligheten minska...
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel