Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulpaner

Av mig fick du tulpaner innan du åkte iväg idag
Jag tittade noga på varje tulpan innan du fick dem

Jag rörde ömt vid dem
Vattnade dem med min djupa starka kärlek
Jag såg hur de började öppna sig och vakna till liv

Jag viskade "älskar dig " till dem
Innan jag lämnar dem till dig

Jag bad dig blunda
Innan du tog emot dem
Hoppas att du ser "älskar dig " på varje tulpan när de öppnar sig

Jag önskade kunna vara en av dem
För att kunna följa med dig när du åkte iväg

Jag är helt säker på att du kommer att le och tänka på mig
Varje gång du tittar på mina tulpaner och kommer ihåg
Våra härliga stunder innan du fick dem













Fri vers av Blomma 68
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68